TAPAS UD AF HUSET
Kr. 145,- pr. pers.
​
Om det er til hverdag eller fest,
om det er 2 pers eller 200 pers
​
Hjemmebagt brød 55,- pr. brød (passer til 4 pers)
​
​
SMØRREBRØD UD AF HUSET
Ring for mere information
​
​
​
​
Ã…RSTIDENS BUFFET
FORÃ…R
Kr. 425,- pr. pers.
Salat med varmrøget krydderlaks og dressing à part
Kyllingesoufflé med semidried tomater og urter
Melonsalat med sprød skinke og kerner
Kål og gulerod salat med sød sennep vinagrette
Langtidsstegt kalvefilet med pesto
Lammekølle med persille og hvidløg
Årstidens grønt
Bagt kartoffelmos
Rødvinssauce
Kartoffelsalat af marinerede petit kartofler
​
Inkl. hjemmebagt brød og smør
​
​
EFTERÃ…R
Kr. 425,- pr. pers.
​
Cremet Hokkaidosuppe
Urtestegt mørksej på bagte jordskokker
Rimmet fisk på spæd salat med urteemulsion og ørredrogn
Oksefilet af velhængt okse
Krydderkartofler
Unghanebryst
Smørstegt savoykål med bacon
Braiseret svinenakke
Grove bagte rodfrugter
Rødvinssauce
Broccoli salat med tranebær og bacon
Fennikelsalat med semidried tomater og grønt
​
Inkl. hjemmebagt brød og smør
​
SOMMER
Kr. 425,- pr. pers.
​
Rimmet hvidfisk på spæd salat og krydderurter
Rejesalat på sprød salat
Langtidsstegt oksefilet
Farseret unghanebryst
Årstidens grønt
Citrusbagt laks med urter
Nye kartofler vendt i smør og persille
Rødvinssauce
Spidskålssalat med sprøde nødder
Grøn salat med dressing à part
​
Inkl. hjemmebagt brød og smør
VINTER
Kr. 425,- pr. pers.
​
Varmrøget laksesalat
Serveret på sprød salat med urter
Kyllingeterrine med trøffelcreme og syltede rødløg
Cremet jordskokkesuppe med sprød bacon-crumble
Braiseret nakkekam
Wokstegte grøntsager
Pie med ølbraiseret okse
Bagte rodfrugter
Smørstegte kartofler
Rødkålssalat med appelsin og valnødder
Salat med grillede rodfrugter
Hvedekerne salat med tørret frugt og grønt
​
Inkl. hjemmebagt brød og smør
​
TAPASBUFFET
Kr. 475,- pr. pers.
1. SERVERING
Stort charcuteri-bræt med specialiteter fra Sydeuropa
2 slags pesto
2 slags tapenade
Antipasti
Gazpacho-shot
Tzatziki af broccoli og rødbede
Marineret kartoffelsalat med urter
Grøn salat
Bulgur salat med piment og urter
Kyllingespyd marineret i soyamarinade
Rustikt surdejsbrød og smør
2. SERVERING
Crème brûlée med sprød top
Rabarber-crumble
Udvalg af oste med behørigt garniture